De Zorgboog in Beek en Donk

De Zorgboog biedt aan alle generaties een breed pakket aan diensten en expertise in wonen, welzijn en zorg ter ondersteuning van hun kwaliteit van leven, met aandacht voor individuele behoeften.
U vindt de Zorgboog altijd bij u in de buurt; of u nu een consultatiebureau bezoekt, zelfstandig thuis woont of in een woonzorglocatie in Beek en Donk.

Bij ons

* De Regt 
De Regt is een modern, sfeervol woonzorgcomplex, midden in de wijk. Binnen de Regt wonen mensen met en zonder zorgbehoefte. Er zijn ruime appartementen beschikbaar voor mensen die zelfstandig willen wonen in een veilige, sfeervolle omgeving. Voor mensen met een dementie of voor mensen met een lichamelijke beperking is er 24-uurs zorg voorhanden. In de Gasterij kunnen bewoners en buurtgenoten elkaar ontmoeten en gebruikmaken van het restaurant.

Bij u thuis

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De verzorgenden en verpleegkundigen van wijkzorg en wijkverpleging staat voor u klaar. Of u nu hulp nodig hebt bij de dagelijkse verzorging of juist specialistische zorg nodig heeft, bij ons bent u in goede handen.  

Kraamzorg en jeugdgezondheidszorg

Ontspannen en tevreden; zo willen we graag dat jij je voelt. Onze professionele kraamverzorgenden zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je kraamperiode. Ook tijdens en na je zwangerschap kun je bij de Zorgboog terecht voor cursussen en workshops.
Na een zorgeloze kraamperiode nemen de artsen en verpleegkundige van de jeugdgezondheidszorg van de Zorgboog de zorg voor je kindje over. Ouders kunnen een bezoek brengen aan het consultatiebureau voor advies en begeleiding. Op de begane grond in De Regt bevindt zich het consultatiebureau.  Tijdens de afspraken wordt gelet op de groei, de algehele ontwikkeling en gezondheid van je kind. Ook voor ondersteuning op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding staat het consultatiebureau voor je klaar. Er is wekelijks een weeg- en spreekuur.