Hospice de Populier Bakel

Roessel 3
5761 RP, Bakel


Hospice De Populier in Bakel is een gastvrije plek voor palliatieve zorg. Dat is zorg die erop gericht is klachten te verlichten; er is geen kans meer op genezing. De kwaliteit van leven staat centraal.

Bosrijke omgeving

In de Populier worden mensen met veel warmte verzorgd en begeleid tijdens hun laatste levensfase. In een bosrijke omgeving is er een veilige plek voor ze, waar ze zich kunnen voorbereiden op het levenseinde en op een waardige manier afscheid kunnen nemen. We bieden professionaliteit en genegenheid. Onze zorg is breed. Wij kijken naar lichamelijke, psychische, fysieke en spirituele aspecten. Elke dag is bij ons anders. Mensen voelen zich bij ons thuis: we willen het leven benaderen zoals onze bewoners dat altijd hebben geleefd.

High care voorziening

Onze zorgverlening is gericht op cliënten vanaf 18 jaar. Hospice de Populier is een high care voorziening. Dat betekent dat er 24 uur per dag professionele zorg aanwezig is. We hebben daarnaast ook ruimte voor tijdelijke opnames voor symptoombestrijding of ontlasting van de thuissituatie. Naast eigen appartementen hebben we een mooie huiskamer, een serre en een grote tuin.

Routebeschrijving