Werken bij de Flexboog

De Flexboog is het ontmoetingsplein voor medewerkers met een flexibele inzet. Bij de Flexboog werken studenten in de zorg (met de minimale bevoegd- en bekwaamheden van een helpende), helpenden, verzorgenden (IG) en verpleegkundigen. 

 
Als medewerker van de Flexboog werk je voor diverse intramurale en extramurale afdelingen binnen de organisatie in Gemert-Bakel, Helmond, Deurne en Laarbeek. De locaties en afdelingen waar je voor ingezet wordt, gaan met jou in overleg en is afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken.
 
Ben jij een zelfstandige, ondernemende professional en zie je het als een leuke en interessante uitdaging om op verschillende afdelingen ingezet te worden, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor de Flexboog. Mochten wij op dit moment geen mogelijkheden hebben, bewaren we je gegevens graag in portefeuille. Het actuele overzicht van vacatures kun je vinden op het vacatureoverzicht. Staat hier geen passende vacature voor je bij, kun je of een vacature alarm aanmaken of een open sollicitatie sturen. 
 
De Flexboog is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00u tot 16.30u en te bereiken via telefoonnummer 0492-348438 of via deflexboog@zorgboog.nl.