Koken met Zorgboogsterren


Staatssecretaris Van Rijn van het ministerie van VWS heeft een werkbezoek gebracht aan de Zorgboog. Hij is ingegaan op onze uitnodiging een keer te komen koken voor onze bewoners. Staatssecretaris Van Rijn bracht van half vijf tot half acht een bezoek aan vier woonkeukens in woonzorglocatie Keyserinnedael in Helmond.

In gesprek met cliënten

Tijdens het bezoek heeft de staatssecretaris ervaren dat kookactiviteiten bij de Zorgboog onderdeel uitmaken van het dagelijkse leven van cliënten. Van Rijn heeft zelf ook de handen uit de mouwen gestoken en samen met diverse vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers gekookt. Daarnaast was er voldoende tijd om met enkele cliënten en hun familieleden te spreken. Het werkbezoek van de staatssecretaris maakt onderdeel uit van het project Koken met Zorgboogsterren. Het doel van dit project is om nieuwe kookvrijwilligers aan te trekken.

Vindt u het leuk om net als staatssecretaris Van Rijn een keer te komen koken voor onze bewoners? Neem dan contact op met wilma.cornelissen@zorgboog.nl en wees de ster in de keuken!