Wonen zonder zorg

Tegenwoordig blijven ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Maar misschien past uw huidige woning niet meer bij uw situatie en bent u op zoek naar de gezelligheid en de veiligheid van een woonzorgcentrum? Dat kan bij de Zorgboog. Op diverse locaties zijn studio's en appartementen te huur waar u prettig zelfstandig kunt blijven wonen.
 

Comfortabel, veilig en met gezelschap

De Zorgboog biedt u de privacy van een eigen studio of appartement, maar met allerlei extra's. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een frisse wandeling in het park, een uitstapje met vrienden of een gezellige kaartavond. In onze Gasterijen of ontmoetingsruimten kunt u binnenlopen voor een praatje met uw buren of een kopje koffie of thee. En service en zorg zijn altijd dichtbij. Of u nu de was laat doen, wilt genieten van een lekkere maaltijd of zorg nodig hebt, bij ons is het mogelijk. 
 

Voor iedereen bereikbaar

De Zorgboog verhuurt studio's, twee- en driekamerappartementen in diverse wooncentra in Helmond, Gemert-Bakel, Deurne en Laarbeek. Prachtige locaties, elk met een eigen karakter, midden in het dorp of in de stad. Geen tradtioneel verzorgingshuis dus, maar een comfortabel huis met de services en zorg die bij u passen. Kijk hier naar een overzicht van ons woonlocaties of bekijk ons woonaanbod op woonz.nl. 
 

Rondleiding

.Kom vrijblijvend een kijkje nemen, u bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak of meer informatie gerust met de medewerkers van ons cliĆ«ntcontactcentrum, telefoon 0900 - 899 8636.