Duurzame auto voor Zorgboogmedewerkers

6 september 2017

Nieuwe regeling leaseauto's, 29 leasewagens uitgereikt

Op dinsdag 5 september 2017 leverde VDNS KIA Helmond, in samenwerking met Riemersma Leasing, op feestelijke wijze negenentwintig Kia Picanto's af aan medewerkers van de Zorgboog. Vanaf begin oktober komen daar nog zo'n veertig leaseauto's bij.

Goed werkgeverschap
"De Zorgboog vindt goed werkgeverschap belangrijk. Een manier om hieraan invulling te geven, is het aanbieden van een leasewagen. In 2012 zijn we hiermee gestart", aldus Ton Borghs, lid raad van bestuur. Omdat zorg steeds vaker bij de cliënten thuis wordt verleend, reizen Zorgboogmedewerkers heel wat af. De zorgorganisatie komt haar medewerkers hierin tegemoet door te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke vervoersoplossingen zoals bedrijfsfietsen en energiezuinige auto’s.

Herkenbaar in de wijk
De nieuwe auto's zijn wit van kleur en voorzien van een prominente banner met het logo van de Zorgboog. De auto’s zijn uitgerust met all season banden en een navigatiesysteem wat het zoeken naar adressen vergemakkelijkt, bovendien kan hun mobiele telefoon hierop worden aangesloten zodat zij veilig handsfree kunnen bellen. Door de banner met Zorgbooglogo op de witte wagen zijn zij herkenbaar in de wijk, wat het gevoel van veiligheid helemaal vergroot voor de medewerker. “Voor de Zorgboog zijn deze leaseauto's een veilig en zeker alternatief voor de kilometervergoeding waarvoor deze medewerkers voorheen in aanmerking kwamen.”
 


Delen via: Deel dit via Facebook Deel dit via Twitter Deel dit via LinkedIn Deel dit via E-mail