Ledenvoordeel en betrokkenheid


Zorgboog­extra

Zorgboogextra is de ledenorganisatie van de Zorgboog. Als zelfstandige coöperatie bieden wij onze 21.000 leden in Helmond, Gemert-Bakel, Asten, Laarbeek, Someren, Deurne, Mierlo en Nuenen graag iets extra's. Wij staan voor ledenvoordeel en ledenbetrokkenheid.

Ledenvoordeel

Leden kunnen gebruikmaken van onze aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezond leven en ontspanning. U ontvangt daarbij kortingen op bijvoorbeeld cursussen, familie-uitjes en (ziektekosten)verzekeringen. Ook bieden wij u een breed scala aan gemaksdiensten tegen aantrekkelijke tarieven. Denk aan een hulp in het huishouden, strijkhulp, tuinman, pedicure, klusjesman of belastingadviseur.

Ledenbetrokkenheid

Zorgboogextra organiseert ledenbetrokkenheid via de ledenraad. Deze vertegenwoordigd de belangen van alle leden, fungeert als klankbord voor de raad van bestuur van de Zorgboog en adviseert over de kwaliteit van zorg en dienstverlening. Hiermee verankeren we de leden/cliëntenbetrokkenheid in de Zorgboog.

Meer informatie vindt u op www.zorgboogextra.nl.

Zelfstandig en comfortabel leven

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in uw eigen appartement of woning wilt blijven wonen. Als dat minder makkelijk gaat, betekent het niet direct dat u uw woning moet verlaten. De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat ondersteuning, handige hulpmiddelen of enkele gemaksdiensten kunt u vaak prima thuis blijven wonen. En als het ineens wat minder gaat staan onze verpleegkundigen of behandelaren voor u klaar.

Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo en Nuenen. In al deze plaatsen komt u ons tegen.