Vitaal in evenwicht                            


 

Zorgboog in Balans

Weer veilig leren lopen na een gebroken heup of uw spraak verbeteren na een beroerte? Zorgboog in Balans kan u helpen. Maar dat kunnen we ook als het noodzakelijk is om uw voeding aan te passen in verband met suikerziekte, of wanneer u moet leren omgaan met aanpassingen en hulpmiddelen of last heeft van sombere gevoelens. Zorgboog in Balans staat voor u klaar. Bij ons vindt u ergotherapie, diëtetiek, fysiotherapie, logopedie, ouderengeneeskunde, psychologie en geestelijke verzorgers onder één dak.

Zelfredzaamheid

Zorgboog in Balans is een eerstelijnsbehandelcentrum in de Peelregio. Wij behandelen en adviseren bij lichamelijke of psychische klachten, die het gevolg zijn van een chronische ziekte of die horen bij het ouder worden. Daarbij richten wij ons op het vergroten of behouden van uw zelfredzaamheid. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven en in uw eigen woning blijven wonen. Alle therapieën zijn bij u in de buurt (bij een Zorgboog-locatie) maar we komen ook graag bij u thuis.

Kinderpraktijk

Leren praten, eten, schrijven en spelen. Belangrijke ontwikkelingen tijdens de groei van uw kind. Toch blijken deze zaken niet altijd vanzelfsprekend. Zorgboog in Balans Kinderpraktijk kan helpen! De behandelaren bieden multidisciplinaire zorg voor uw kind. Kinderen kunnen hierdoor op verschillende vlakken begeleid, gestimuleerd of gesteund te worden.

Wilt u weten welke therapieën wij aanbieden of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan op onze website www.zorgbooginbalans.nl.