Vitassist Zorghotel


Vitassist ­Zorghotel

Bij Vitassist Zorghotel in Helmond kunt u herstellen, revalideren en ontzorgen, allemaal onder één dak. U zoekt een fijne plek om te revalideren, herstellen of aansterken? Een tijdelijk verblijf met professionele zorgverleners en alle luxe van een hotel? Dan bent u hier aan het goede adres.

Onbezorgd genieten

Het Vitassist Zorghotel biedt u de extra tijd die u misschien nodig heeft om te herstellen na een ziekenhuisverblijf. Wellicht wilt u uw mantelzorger even ontlasten of zoekt u een heerlijk ontspannen vakantieverblijf, waar u ieder moment van de dag terug kunt vallen op professionele zorg. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u kiest voor deze moderne locatie in Helmond – vast staat dat het verblijf uiteindelijk altijd hét antwoord bleek op de behoeften van onze gasten.

Comfortabel en luxe

Onze kamers zijn luxe, comfortabel en zorggeschikt ingericht. Wij creëren een persoonlijke leefomgeving op basis van uw wensen. Vitassist Zorghotel bevindt zich in hotel Fitland XL in Helmond. Als gast van Vitassist maakt u gebruik van alle faciliteiten van het hotel: een gezellig restaurant, bowlingbaan, wellness en sportcentrum.

Vitassist: een vruchtbare samenwerking tussen de Zorgboog en Fitland!