Hulpmiddelen                          


Thuiszorg­winkel

Soms is het leven nét wat gemakkelijker met hulpmiddelen. De thuiszorgwinkel kent u vast van de krukken. Maar loopt u ook eens binnen als u op zoek bent naar een rollator, sta-op-stoel of een bloeddrukmeter. U zult versteld staan van de vele handige artikelen. Ook leuk als u een écht nuttig cadeau wilt geven!

Hulpmiddelen

Een ruime keuze aan hulpmiddelen speciaal voor ú en uw naasten. Of u nu wilt lenen, huren of kopen, in onze thuiszorgwinkel kunt u alles vinden wat u nodig heeft. Van elektrisch verstelbare bedden tot rollators en slimme hulpjes bij het wassen, eten en drinken en medicijngebruik. Overzichtelijk en aantrekkelijk uitgestald. Onze deskundige (zorg)consulenten wijzen u de weg en beantwoorden tevens uw vragen. Wij maken het u liefst zo gemakkelijk mogelijk!

Kopen, huren én lenen

Iedereen die in de thuissituatie verpleeg- of hulpmiddelen nodig heeft kan bij ons terecht. Een aantal  producten uit ons brede assortiment gratis lenen. U kunt het benodigde hulpmiddel ook huren of kopen. Daarnaast hebben wij in onze winkel een uitgebreid assortiment artikelenrond welzijn en zorg. Leden van Zorgboogextra ontvangen bij de aanschaf van artikelen 10% korting.

Wij ontvangen u graag in onze winkel in Helmond
Onze producten kunt u ook vinden in onze webshop op www.zorgboogthuiszorgwinkel.nl.

Zelfstandig en comfortabel leven

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in uw eigen appartement of woning wilt blijven wonen. Als dat minder makkelijk gaat, betekent het niet direct dat u uw woning moet verlaten. De Zorgboog biedt dan verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Onze wijkzorg en wijkverpleging omvat vele vormen van zorg en wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo en Nuenen. In al deze plaatsen komt u onze wijkteams tegen