Gasterijen: gezellig en gastvrij

De Gasterijen in onze grote woonlocaties bieden een gezellige plek waar bewoners, gasten, wijkbewoners en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. Ook voor verenigingen uit de buurt staan onze deuren open.

Elkaar ontmoeten

Als gast van de Zorgboog, merkt u dat wij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij verwelkomen u graag in onze Gasterijen voor een hapje, een drankje of een gezellige avond. Elke dag kunt u hier terecht voor een lekker maaltijd of voor één van onze activiteiten. Ook voor verenigingen en buurtbewoners staan de deuren open.

Zelfstandig en comfortabel leven

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in uw eigen appartement of woning wilt blijven wonen. Als dat minder makkelijk gaat, betekent het niet direct dat u uw woning moet verlaten. De Zorgboog biedt dan verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Onze wijkzorg en wijkverpleging omvat vele vormen van zorg en wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo en Nuenen. In al deze plaatsen komt u onze wijkteams tegen.